Kruger National Park
Vertrek naar Zuid-Afrika en beleef de ultieme Afrikaanse safari

Het Kruger National Park is het grootste nationale park van Zuid-Afrika. Floor wil met je wedden dat het woord ‘magie’ een nieuwe lading krijgt gedurende deze personeelsreis. Je bezoekt Sabi Sabi, een deel van het park dat meer dan 10.000 olifanten telt. Ook ga je tijdens de verschillende indrukwekkende safari’s op zoek naar de andere vier dieren van de ‘big five’. Het park is het decor van een magische en indrukwekkende personeels- of incentivereis.

Sunset Safari

Tijdens een prachtige zonsondergang laten veel dieren zich aan de wereld zien. Geniet van de omgeving en het wildlife. Dit is Afrika ten voeten uit!

Morning Safari

Na een eerste ontmoeting met een of meer dieren van de ‘big five’ wil je meer! Ga opnieuw het Kruger Park in en geniet van de zonsopkomst. Op dit vroege tijdstip ervaar je de enorme verscheidenheid aan vogels het best!

Ontspanning

Vergeet de bush en verwen jezelf met een heerlijk relaxsessie aan het rand van het zwembad in je bush lodge. Echt goed vertoeven doe je door een schoonheidsbehandeling of massage te boeken!

Nóg een sunset safari

Je vertrekt voor de tweede keer rond zonsondergang het park in. Op deze safari ga je nogmaals op zoek naar de dieren die je graag wilt bekijken. Aan het eind van de dag, als de ergste hitte voorbij is, zijn veel dieren actief. Houd je camera gereed!

Corporate Social Responsibility

Op zo’n 20 minuten van het Kruger Park ligt de Ezweni School. Op deze school krijgen kinderen uit de regio les. De klaslokalen zijn echter klein en bieden weinig comfort. Afhankelijk van je wensen kun je hier bijvoorbeeld een ochtend of middag helpen bij de bouw van een klaslokaal.

Ochtendwandeling door de wildernis

In de vroege morgen loop je met een ervaren ranger de wildernis van het Kruger National Park in om nijlpaarden te spotten. Een ultieme ervaring midden in overweldigende natuur!

Lunch vliegveld Johannesburg

Je luncht met je groep na je aankomst op het vliegveld van Johannesburg. Lekker en praktisch, want direcrt hierna vertrekt je vlucht al naar Sabi Sabi, de luxe bush lodge!

Lunch op Lodge terrassen

Luilekkerland temidden van de Afrikaanse wildernis: de groep kiest zelf waar de lunch geserveerd wordt. Naast het zwembad of voor je lodge? Het eten zal je zeker smaken!

Openlucht diner

Op je eerste avond in het Kruger Park geniet je in het maanlicht van een heerlijk diner op de terrassen voor de huisjes. Vuurkorven zullen je omringen, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Afrikaanse dineravond

Deze maaltijd staat in het teken van je reisbestemming: eten, dans, aankleding, muziek. Alles ademt Zuid-Afrika. Dit gaat ongetwijfeld de boeken in als een van de meest memorabele avonden ooit!

Verrassingsafscheidsdiner

Op een geheime locatie in het Sabi Sabi park beleef je een zeer luxe avond op een sprookjesachtige plek. We houden het tot het laatst een verrassing, maar geloof ons: hier wil je bij zijn!

Sabi Sabi Bush Lodge

Je verblijft in het omheinde en luxe Sabi Sabi Bush Lodge park. Dit park biedt schitterende huisjes, waar je heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad en kunt dineren met uitzicht over de bush. Floor heeft tenslotte ‘magie’ beloofd!

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Zuid-Afrika
  • Vliegretour Johannesburg – Sabi Sabi
  • Alle transfers in Zuid-Afrika
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten en transfers
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 3 overnachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kruger National Park

4 dagen (3 nachten)