Zeeland
De zilte zee, verse mosselen en Zeeuwse gastvrijheid wachten op je!

Floor neemt je mee naar Zeeland, waar je tijdens een personeelsreis twee dagen kunt proeven van het beste en mooiste dat deze provincie te bieden heeft. Een pijler van de Oosterscheldekering beklimmen, ontspannen op een prachtige zeilvloot, genieten van een strand-bbq: de mogelijkheden zijn eindeloos

Introductieduik in het Grevelingenmeer

Maak kennis met de onderwaterwereld, in Nederland! Een instructeur neemt je mee het water in en laat je de Hollandse waterschatten zien. Vooraf krijg je goede uitleg en een veilige uitrusting.

Zeiltocht

In de haven van Zierikzee ligt een grote zeilboot voor je klaar. Je luncht aan boord en komt na 2,5 uur varen aan bij Neeltje Jans.

Bezoek Neeltje Jans

Hier kun je alles vinden over de Deltawerken. Dit park ligt midden op de zee, halverwege de Oosterscheldekering.

Pijlerklimmen

Voor het geval één van de andere pijlers niet zou werken, werd in 1980 een extra steunpilaar achtergelaten in de Oosterscheldekering. Deze reservepijler ga jij beklimmen. Nergens anders ter wereld is dit mogelijk! De pijler torent 30 meter boven het water uit en is alleen per boot bereikbaar.

Lunch zeilboot

De zilte zeelucht is een heerlijke toevoeging tijdens je zeiltocht naar Neeltje Jans. Aan boord krijg je een uitgebreide lunch opgediend.

Strandbarbecue

Bij het gezellige strandpaviljoen Zuid Zuid West staat een heerlijke barbecue voor je klaar. Neem daarbij het prachtige uitzicht over de zee en alle ingrediënten zijn aanwezig om deze dag in Zeeland op toepasselijke wijze af te sluiten.

Hotel de Zeeuwse Stromen

Je verblijft in dit mooie 4-sterren hotel middenin de duinen van Renesse. Als de zee te koud of te wild is, kun je altijd nog heerlijk toeven aan het zwembad!

Zin in Zeeuws genieten met collega's?
Neem contact op!
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Transfers van en naar de activiteiten
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Begeleiding bij de dagactiviteiten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • 1 hotelovernachting

Deze prijs is exclusief vervoer naar Renesse. Floor kan deze optie in de offerte meenemen op basis van het door jou gewenste vervoermiddel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zeeland

2 dagen (1 nacht)