Personeelsreizen en de fiscus

Sinds 1 april 2012 is de nieuwe Reisbureauregeling in werking getreden. Deze regeling beoogt te bereiken dat een reisbureau zich niet voor btw-doeleinden hoeft te registreren in elk land waar zijn prestaties aan de reizigers volgens de algemene btw-regels zouden plaatsvinden. De zogenaamde vereenvoudiginggedachte.

Voor je personeelsreis, personeelsweekend of incentivereis heeft dit mogelijkerwijs (onbedoeld) gevolgen en kan dit kostenverhogend werken, bijvoorbeeld omdat de reisdienst als één dienst wordt beschouwd en btw niet meer verrekenbaar is.

Toch kunt je een personeelsreis fiscaal vriendelijk organiseren en de onbedoelde kostenverhoging voorkomen. Onze specialisten kunnen je hierover adviseren en staan je graag te woord via 020-2803420 of info@floortravels.nl .

Wil je direct contact om een groepsreis
op jouw organisatie samen te stellen?
Vertel het ons
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten in Porto, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed - Weekend Porto
"The meeting in Prague was a big success!

Frank and Ben were absolutely satisfied with all the arrangements: the hotel was perfect, also the meeting in the hotel, the taxis were in the time, the restaurants were great and the ballet was fantastic (their words!).
All in all, it went really smooth and well organized, thanks!"
Astellas Pharma Europe - International meeting Prague
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group - Ardennen Challenge
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
4Net Interactive - Jubileumweekend Maastricht
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck - Incentivereis Lissabon
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen.  De overtocht met de rescueboot was meteen een geslaagde binnenkomer. De mannen onder ons werden weer kind bij het scheuren over het strand. Top Floor!"
LESCO - Weekend Vlieland

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Amsterdam

2 dagen (1 nacht)