Leave a trace

Over Floor Travels

Floor Travels heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van incentive- en groepsreizen. Steeds weer kiezen onze klanten voor de originaliteit, creativiteit, professionaliteit en betrokkenheid van Floor.

Met meer dan 30 bestemmingen in Nederland, Europa en intercontinentaal bieden we altijd een unieke reis voor groepen van 20 tot 500 personen. De reizen zijn volledig verzorgd, inclusief transfers, hotels, activiteiten en verrassende avondprogramma’s. Floor organiseert meerdaagse belevenissen, die voor onvergetelijke indrukken en onuitwisbare herinneringen zorgen bij de deelnemers.

Achter Floor staat een team van enthousiaste reisspecialisten. Zij kennen hun reisgebieden op hun duimpje en zien het als hun missie om je een heel speciale reis te bezorgen. Voor referenties, nadere kennismaking, een vrijblijvende afspraak of aanvraag voor een reis op maat horen we graag van je! Neem contact op met Floor Travels, via 030 41 00 798 of stuur een e-mail.

Wil je direct contact om een groepsreis
op jouw organisatie samen te stellen?
Vertel het ons
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten in Porto, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed - Weekend Porto
"The meeting in Prague was a big success!

Frank and Ben were absolutely satisfied with all the arrangements: the hotel was perfect, also the meeting in the hotel, the taxis were in the time, the restaurants were great and the ballet was fantastic (their words!).
All in all, it went really smooth and well organized, thanks!"
Astellas Pharma Europe - International meeting Prague
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group - Ardennen Challenge
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
4Net Interactive - Jubileumweekend Maastricht
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck - Incentivereis Lissabon
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen.  De overtocht met de rescueboot was meteen een geslaagde binnenkomer. De mannen onder ons werden weer kind bij het scheuren over het strand. Top Floor!"
LESCO - Weekend Vlieland

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Reykjavik

4 dagen (3 nachten)