Boedapest
Ontdek de verschillende kanten van de Hongaarse hoofdstad

Aan de ene kant ligt Boeda, aan de andere kant vind je Pest. Klinkt bekend? Kan kloppen! Floor neemt je mee op personeelsreis naar de hoofdstad van Hongarije, gelegen aan weerszijden van de Donau: Boedapest! Of, zoals het ook wel wordt genoemd, ‘het Parijs van Oost-Europa’. En terecht: het heeft een enorm rijke en culturele erfenis, maar laat ook van zich horen als het gaat om hippe restaurants en bars. Floor heeft een indrukwekkend reisprogramma voor je samengesteld, met voldoende inspanning én ontspanning!

Stijlvol ontvangst

Op de terrassen van het prachtige Fishermen’s Bastion (Halászbástya), begint je reis in stijl. Het uitzicht over de stad en de Donau zetten de toon, het is een lust voor het oog. Kom bij van de reis en bedenk onder het genot van een glas champagne en typisch Hongaarse hapjes, dat het avontuur is begonnen!

Funicular

Voor iedereen die wel het kasteel van Boedapest wil bewonderen, maar de benen nog even wil sparen, biedt dit unieke spoorkarretje de uitkomst! Het brengt je naar de burcht van Boeda terwijl jij je vergaapt aan het uitzicht. In de omgeving bevinden zich veel historische gebouwen en monumenten die een aanblik zeker waard zijn!

Must see Tour

Samen met een gids bezoek je alle must sees (o.a. de Matthias Church, Fisherman’s Bastion en het Royal Palace) rondom de burcht van Boeda. In deze wijk met tientallen historische gebouwen lijkt er de afgelopen zeven eeuwen niets veranderd te zijn. Nostalgie in haar puurste vorm!

Trabant Rally

Vergeet je rijbewijs niet, want dit wil je niet missen: in een rits oude autootjes rijd je met je groep door de stad langs allerlei bezienswaardigheden. Sterker nog: jullie zíjn een bezienswaardigheid! Cross gerust door naar de wijngaarden van Etyek, zo’n 30 kilometer buiten Boedapest. Genieten! Wie is de BOB?

Wijnproeverij

In de prachtige wijngaarden van Etyek zul je niet alleen de beste wijnen proeven van de regio, maar geniet je ook van een proeverij van huisgemaakte ham. Een onvergetelijke culinaire middag, waarbij Floor het vervoer regelt 😉

Riksja's

Waarom de kortste weg als je ook de leukste weg kunt nemen? Op één van de avonden in Boedapest staan er fietstaxi’s bij het hotel klaar om je, via een omweg door de stad, naar je diner te brengen. Genoeg te zien onderweg om te bespreken terwijl je wacht op de heerlijke gerechten bij het diner.

Cruise over de Donau

Als de avond is gevallen en de pracht en praal van de stad wordt verlicht, vaar je in een privéboot over de Donau. Even tijd om bij te komen, weg te dromen en te bedenken welke indrukwekkende activiteiten jullie morgen te wachten staan!

Budapest Finest

Voordat je reis erop zit, voert een spannende tocht je voor een laatste keer door de stad. Dit keer met competitief element. Het is groep tegen groep. Survival of the fittest. Alles of niets. Wie wint er?

Lunch in restaurant 21

Restaurant 21 bevindt zich in het complex van de burcht van Boeda. Dit is een moderne eetgelegenheid, waar het culinaire Hongaarse erfgoed bewaard is gebleven. Het is echt traditioneel eten in een modern jasje; de klassieke smaken, maar dan minder zwaar.

Lunch in de wijngaarden van Etyek

De wijngaarden van Etyek bevinden zich in een prachtig gebied zo’n 30 kilometer buiten Boedapest. Geniet hier van een speciaal samengestelde lunch. Gezicht in de zon, beentjes omhoog: niets meer aan doen, toch?

Diner in restaurant Cyrano

Willen jullie je mengen onder het lokale publiek, of liever een beetje meer exclusiviteit? De keuze is aan jullie! Bij Cyrano kun je dineren in het hippe restaurant of in de ‘Cosmo Room’, waar je groep exclusief toegang tot heeft.

Diner Cruise

Genieten geblazen, want hier geef je je ogen en mond flink de kost! Je vaart in je privéboot langs de bezienswaardigheden van de prachtige stad Boedapest, terwijl je ondertussen geniet van een luxe diner.

Continental Hotel Zara

Dit zeer luxe 4-sterrenhotel is een oase van rust in de drukke stad Boedapest. Het hotel wordt niet alleen geroemd om haar stijlvolle kamers; ook het dakterras met panoramisch uitzicht én zwembad mag er zijn!

Sofitel Budapest Chain Bridge

De vraag is of je ergens in de stad een beter uitzicht kunt vinden. Combineer het prachtige uitzicht op de bekende kettingbrug met de 19e-eeuwse, Hongaarse chique en je hebt een hotel dat moeilijk te overtreffen is.

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Boedapest
  • Alle tranfers in Boedapest
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Boedapest

3 dagen (2 nachten)