Heerlijk uitwaaien op autoluw Vlieland!

Mensen die Vlieland kennen, omschrijven het eiland als een ‘verademing’. Eindeloze stranden, weelderige bossen en de boot die zich laat horen als hij mensen van en naar dit autoluwe eiland brengt. Vlieland heeft daarnaast leuke winkeltjes, gezellige bars en hippe restaurants. Ook in de zomer is Vlieland een heerlijke bestemming om te vertoeven. Wist je dat de Waddeneilanden de meeste zonuren hebben van Nederland? Floor neemt jou en je collega’s mee op personeelsreis naar het heerlijke Vlieland.

Met de Rescueboot naar Vlieland

In de haven van Harlingen liggen Rescueboten voor je klaar! Je reis naar Vlieland begint in vliegende vaart. Tijdens deze tocht van 45 minuten beleef je het wad op unieke wijze.

Ontvangst met Vlielander kruidenbitter

Op Vlieland mogen alleen de bewoners gebruik maken van auto’s. Daarom staan bij aankomst de fietsen al klaar, samen met een Vlielander kruidenbitter. Proost!

Fietstocht naar het westelijke deel

Met de wind in de haren, en hopelijk ook in de rug, vang je alvast een eerste glimp op van dit prachtige eiland. Door bos en duin fiets je naar de locatie van de middagactiviteiten.

4WD-truck

Met de  gigantische 4WD-truck, de Vliehors Express ga je de grootste zandvlakte van Nederland op. Scheuren, crossen en harder dan hard; het gas mag erop!

Powervliegers

Dit is vliegeren voor gevorderden! Je begint met kleine vliegers om de techniek onder de knie te krijgen, waarna je overstapt op de NASA-wing: een krachtige vlieger die je vanaf windkracht 4 enkele meters over het strand kan trekken.

Lunch in het Reddingshuisje

Midden op de grootste zandvlakte de Vliehors, staat al meer dan een eeuw het Drenkelingenhuisje. Vroeger een vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen, nu het decor van een heerlijke lunch.

Diner in Hotel Seeduyn

Het hotel serveert met liefde ook geweldige diners! Afhankelijk van de groepsgrootte krijg je een 3-gangendiner geserveerd of staat er een royaal en smakelijk buffet voor je klaar.

Strandhotel Seeduyn Westcord

Dit gezellige 4-sterrenhotel ligt op enkele meters afstand van het strand. In de lichte, moderne kamers geniet je van rust en luxe – een beetje ontspanning na die enorme inspanning is wel op zijn plaats!

Vlieland verkennen tijdens een personeelsreis?
Neem contact op!
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. De overtocht met de rescueboot was meteen een geslaagde binnenkomer. De mannen onder ons werden weer kind bij het scheuren over het strand. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Rescueboot Harlingen – Vlieland
  • Veerboot Vlieland- Harlingen
  • Fiets voor 1 dag
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Begeleiding voor de dagactiviteiten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • 1 hotelovernachting

Deze prijs is exclusief vervoer naar Harlingen. Wanneer je dit wenst, kan Floor dit natuurlijk in de offerte meenemen. Hiervoor neemt zij je wensen rond het type vervoer, tijden, data en groepsgrootte als uitgangspunt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heerlijk uitwaaien op autoluw Vlieland!

2 dagen (1 nacht)