De Veluwe
Samen met je collega's 'de hei op' was nog nooit zo gezellig

Zo dichtbij en toch zo ver weg: we make it happen! Floor neemt jou en je collega’s namelijk voor twee dagen mee naar de Veluwe. Garderen, om precies te zijn. De adembenemende Veluwe is het decor van je actieve personeelsreis in eigen land. Weg van de snelweg en toch maar twintig minuten rijden vanaf Amersfoort. Wie had dat gedacht? Floor heeft met veel liefde een heerlijk actief doch ontspannend programma voor je samengesteld!

E-Step

Op een schitterende locatie midden op de Veluwe word je ontvangen. Je rijdt met een elektrisch aangedreven step (je hoeft dus zelf niet te steppen, maar het mag wel) door de bossen en de prachtige heides van de Veluwe. Met dit unieke vervoersmiddel ga je op weg naar de volgende activiteit.

Golf in the woods

De nieuwste trend van Nederland! Welk team weet de boomwortels, laaghangende takken en de diepe kuilen het beste te ontwijken? Deze activiteit staat garant voor evenveel frustratie als plezier. Choose wisely als het gaat om je teamgenoten!

Boogschieten

Je krijgt de kans om deze edele sport onder de knie te krijgen. Trek de pees naar achter, kijk over de pijl, richten… en schiet. De beste schutter uit elk team mag proberen om de appel op het hoofd van Wilhelm Tell te doorboren. Echt? Ja, echt.

Borrel in Grand Café

Na een dag vol leuke activiteiten is het hoog tijd voor ontspanning. Een deel van het Grand Café van Résidence Bilderberg staat tot jullie beschikking voor een gezellige borrel en diner, je bepaalt zelf tot hoe laat. Horen we daar “’s nachts na tweeën…”?

Prijsuitreiking

Daar stond je dan, vanmiddag. Het was best spannend, maar toch ook fijn. En zoals bij elke wedstrijd… juist: na twee dagen strijd in teams wordt dan eindelijk de winnende groep bekend gemaakt!

Sandwich Lunch Buffet

Na een ochtend vol activiteiten staat er een heerlijke en uitgebreide lunch voor je klaar. Je zult genieten van verschillende sandwiches, soepjes en lekkernijen.

3-gangendiner

In één van de sfeervolle zalen van Résidence Bilderberg krijg je een heerlijk smakend 3-gangendiner geserveerd. Even bijkomen van de activiteiten van de dag en uitkijken naar het avondprogramma!

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

In het midden van elf hectare groen en omringd door heide en bos ligt dit luxueuze 4-sterrenhotel. Binnen ontbreekt het je aan niks, eenmaal buiten word je direct omgeven door de prachtige natuur. Echt goed toeven, dus!

Samen genieten op de Veluwe?
Neem contact op!
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Genoemde tours en activiteiten
  • Begeleiding voor de dagactiviteiten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Borrel in Grand cafe
  • 1 hotelovernachting

Deze prijs is exclusief vervoer naar Garderen. Wanneer je dit wenst, kan Floor Travels dit natuurlijk in de offerte meenemen. Hiervoor nemen we je wensen rond het type vervoer, tijden, data en groepsgrootte als uitgangspunt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De Veluwe

2 dagen (1 nacht)