Lissabon
Geniet van het aangename klimaat en ontdek de Portugese hoofdstad op unieke wijze

Lissabon is tot tweemaal toe uitgeroepen tot beste ‘short break’-bestemming van Europa. Floor neemt jou en je collega’s mee naar deze stad vol verschillende gezichten. Lisboa kent de grandeur van vroegere tijden, de opwinding van een vooruitstrevende hoofdstad en de charme van een haven en boulevards. Tel daar het zonnige klimaat en het afwisselende landschap bij op en Floor heeft de ideale bestemming voor jullie personeelsreis of incentivereis.

Authentieke tramtour

Door straatjes en steegjes, heuvels op en af: ontspan en rijd met de tram door de oude wijken van Lissabon. Na afloop ontdek je wandelend de verborgen delen van de stad. Wees gewaarschuwd: je wordt sowieso verliefd!

Speedboottour

Een bijzondere combinatie van sightseeing en adrenaline: in snelle speedboten vaar je de haven van Lissabon uit en de rivier de Taag op. Je scheert langs de mooiste plekjes van de stad.

Go Car-tour

Je gaat op een unieke tour door Lissabon. In tweepersoonswagentjes en met een gps-systeem ontdek je op eigen gelegenheid Lissabon. Toet, toet, gas erop!

Fado-optreden

De handtekening van Portugese kunst en pure poëzie. Tijdens een van de diners kun je genieten van het Portugese levenslied. Laat je ontroeren door deze prachtige tonen.

Lunch in restaurant 5 Oceanos

Niets zo lekker als verse vis! In de haven van Lissabon wacht je een heerlijke lunch met geweldig vers en smaakvol seafood.

Lunch in restaurant Casa do Leao

Het decor van dit indrukwekkende restaurant is de ruïne van Casa dos Condes. Hier beleef je een heerlijke avond met een spectaculair fado optreden!

Diner in restaurant Casa de Linhares

Casa de Linhares is een prachtig gebouw uit de Renaissance, dat deels instortte tijdens de aardbeving van 1755 en erna weer werd opgebouwd. Hier woonden de graven van Linhares, een van de adellijke families van Portugal. Vandaag de dag is het een restaurant waarbij zowel de Portugese keuken als fado naar ongekende hoogte wordt getild!

Diner in Urban Beach restaurant

Dit loungerestaurant ligt aan een rivier en biedt een prachtig uitzicht over de Tagusbrug en de stad. Mocht je na het diner met de voetjes van de vloer willen, dan is Urban Beach de ideale plek om je avond voort te zetten.

Grande Villa Italia

In dit 5-sterrenhotel aan de rand van het strand word je heerlijk in de watten gelegd. De afstand tot Lissabon bedraagt ongeveer 20 minuten per bus, en dat is het absoluut waard. Wat een weelde!

Tivoli Lisboa

Wederom een 5-sterrenhotel, het verschil zit ‘m in de plek. Tivoli Lisboa ligt midden in het centrum van Lissabon. Het hotel heeft een groot dakterras met een prachtig uitzicht over de stad, en deze leent zich perfect voor een middagborrel.

"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'!"
Loo van Eck
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Lissabon
  • Alle transfers in Lissabon
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lissabon

3 dagen (2 nachten)