Terschelling
Trek stevige schoenen aan en ga samen op avontuur op het wonderschone Terschelling

De adembenemende natuur van Terschelling vormt het decor van deze actieve personeelsreis. De Waddeneilanden hebben elk een unieke sfeer, zo ook Terschelling. Floor heeft een reisprogramma voor je gemaakt waarmee je het eiland en collega’s op prettige wijze leert kennen. Mocht je in de zomer met Floor weg willen? Ook dan zijn de Waddeneilanden een uitstekende plek!

Fietstocht

Je bent op Terschelling! Met de voeten stevig op de pedalen fiets je een lekkere lunch tegemoet. Wissel het crossen af met de rust om eens goed om je heen te kijken. Wat is het eiland toch mooi.

Brandingkanoën

De ultieme strandervaring: nadat je het wetsuit, helm en zwemvest hebt aangetrokken, duik je de kano in en kan de strijd tegen de golven en de stroming beginnen.

Blokarten

Te land, ter zee en in de lucht! In een driewielerbuggy race je met behulp van een vlieger langs de waterlijn van Terschelling. Ervaren instructeurs begeleiden dit avontuur, jij hoeft alleen maar 110% te geven!

Borrelen bij vuurtonnen

Onder het genot van een borrel en de aangename warmte van het vuur is dit hét moment om met de groep na te praten over deze enerverende middag. Moe maar voldaan aan de borrel, een beter gevoel is er niet.

Gps-fietstocht

Let the games begin! Samen met de groep verzamel je aan de hand van vragen de juiste gps-coördinaten voor je volgende locatie. Geniet van natuur en avontuur!

Lunch op locatie

Bij goed weer geniet je van een uitgebreide lunch met verse producten van eigen eiland en huisgemaakte lekkernijen van het Lokaal. Met slecht weer regelt Floor een warm en knus restaurant.

Diner in Restaurant Brandaris

In het centrum van West-Terschelling, onder de vuurtoren Brandaris, word je verwend met een heerlijk diner! En zo’n bijzondere locatie vraagt om bijzondere gerechten, toch?

WestCord Hotel Schylge

Dit 4-sterrenhotel ligt aan de levendige haven van het dorp West-Terschelling en heeft een prachtig uitzicht over de Waddenzee.

Met collega's uitwaaien op Terschelling?
Neem contact op!
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Bootretour Harlingen – Terschelling
  • Fietsen voor 2 dagen
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Begeleiding voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • 1 hotelovernachtingen

Deze prijs is exclusief vervoer naar Harlingen. Floor kan deze wens in de offerte meenemen op basis van de door jou opgegeven data, groepsgrootte en het gewenste vervoermiddel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Terschelling

2 dagen (1 nacht)