Miami
Samen met je collega’s relaxen op het strand

Er zijn veel redenen om Miami te kiezen als bestemming voor je personeelsreis: de langgerekte, prachtige stranden, de hipste nachtclubs, de Everglades en niet te vergeten; het heerlijke klimaat. Floor neemt je mee naar de Sunshine State van Amerika voor een wervelende groepsreis met de zaak.

Nikki beach

Op de hipste plekken van de wereld vind je een locatie van Nikki Beach, en dus ook in Miami. Floor heeft privécabana’s voor je gereserveerd, zodat je verzekerd bent van een topplek aan het strand van Miami.

Catamaranzeiltocht

Je vaart met je collega’s over de Atlantische oceaan op een schitterende catamaran en gaat op zoek naar ‘vliegende’ vissen, grote schildpadden en wellicht dolfijnen. Uiteraard cruise je ook langs de havens, waar de grootste en duurste schepen liggen van de ‘rich & famous’.

NBA-wedstrijd

Basketbal is misschien wel de belangrijkste sport in Amerika. Je bezoekt een wedstrijd van de wereldberoemde Miami Heat! Of je nu van basketbal houdt of niet, een bezoek aan een wedstrijd is een attractie op zich.

Go Car

Dit uitje is door Time Magazine verkozen tot één van de leukste uitvindingen van de laatste jaren. In deze tweepersoonswagentjes met gps-systeem ontdek je de stad Miami op eigen wijze.

LIV Nightclub

Je bezoekt de hipste club van Miami, het wordt een fantastische avond. Op deze plek treden geregeld ’s werelds bekendste dj’s op.

Everglades Tour

Dit kwetsbare en complexe natuurgebied combineert een brede, ondiepe rivier met een subtropisch klimaat en een verscheidenheid aan flora en fauna. Het herbergt zeldzame en bedreigde diersoorten. Een airboat vervoert je door dit prachtige park.

Shopping

Uiteraard kun je Miami niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan een van de gigantische shoppingmalls die Miami rijk is. Floor brengt je naar de grootste shoppingmall van Miami.

Wall Lounge

Je krijgt toegang tot deze club, waar je op gepaste wijze je laatste avond in Miami kunt doorbrengen. Dansend!

Lunch

Floor regelt 3 keer een lunch voor je. Dit kan zijn op locatie tijdens je activiteiten, in een restaurant of in je hotel.

Diner in Joe’s Stone Crab

Joe’s is een van de bekendste restaurants van Miami. Hier wordt al 98 jaar de heerlijkste vis bereid.

Cubaans Diner bij Larios on the Beach

Je kunt Miami niet verlaten zonder een ouderwets Cubaans diner te hebben genuttigd.

Diner in restaurant STK

Het chique decor van je afscheidsdiner.

Fontainebleau Miami Beach

Aan het strand van Miami Beach ligt dit zeer hippe 4-sterrenhotel. Fontainebleau heeft schitterende zwembaden, gezellige barretjes tussen de palmbomen en zeer comfortabele kamers.

Gansevoort Miami Beach

Gansevoort Miami Beach. Dit 4-sterrenhotel pal aan het strand van South Beach heeft drie gigantische zwembaden en een privébeachclub. Een belevenis op zich.

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Miami
  • Alle transfers in Miami
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 3 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Miami

4 dagen (3 nachten)