Londen
Leer het mooie en levendige Londen op uniek wijze kennen met collega's

Floor neemt je mee op personeelsreis naar Londen, baby! Deze energieke metropool heeft enorm veel mogelijkheden als reisbestemming. Floor heeft een reisprogramma voor je samengesteld, zodat jij met je collega’s de hoofdstad van Engeland in drie dagen tijd van zijn meest bijzondere kant leert kennen.

The London Eye

Je groep heeft een privé-capsule tot haar beschikking in het grootste reuzenrad ter wereld. Onder het genot van een glas champagne én privé-bediening kijk je ademloos uit over deze prachtige, kosmopolitische stad. De toon is gezet!

Vintage Double Decker tour

At your service: een ouderwetse dubbeldekker speciaal voor jouw groep. Jij zit, kijkt rond en geniet met volle teugen, terwijl de chauffeur je van de ene must see naar de andere rijdt. Beter wordt het niet!

Musical in the London West End

Trek je meest feestelijke outfit aan voor een avondje West End. Hier bevinden zich zo’n vijftig theaters, waar elke avond weer prachtige musicals opgevoerd worden. Floor regelt eersterangsplekken voor een musical naar keuze.

Shopping Experience Harrods

Je krijgt een tour door ’s werelds beroemdste warenhuis. Daarna heeft Floor een giftcard voor je klaarliggen. Shop till you drop, en neem wat leuks mee voor thuis!

Londen Duck Tour

Vroeger werden de Ducks (DUKWS) gebruikt om de Britse troepen aan land te krijgen tijdens bijvoorbeeld de D-day-landingen. Nu hebben ze een louter ceremoniële functie: de Duck haalt je op bij je hotel en rijdt je eerst een stuk door Londen, voordat je samen een duik neemt. Zwemkleding en handdoeken zijn niet nodig.

Lunch in restaurant the Counting

Hier is elke gerecht een ‘signature dish’ en nemen ze de Britse klassiekers echt serieus. Een traditionele pie, of fish & chips? In deze Engelse pub ben je aan het juiste adres voor een Brits maal met smaak!

Lunch in restaurant Anchor Bankside

Sip sip hooray! Jullie laatste lunch in Londen vindt plaats in één van Londens meest bekende, geliefde pubs. Geniet van een heerlijk sfeertje en dito maaltijd, onder het genot van een echt Engels biertje.

Diner in restaurant Quaglino’s

Het eten in dit restaurant is excellent en nodigt uit tot optimale ontspanning. De stijl, de bediening en de gerechten zijn allemaal van even hoge kwaliteit. Geniet ervan, jullie hebben het verdiend!

Diner in restaurant Criterion

Chic le freak! Een Britse topchef maakt dit diner het hoogtepunt van je reis. Al is het alleen maar omdat de locatie werkelijk adembenemend is. Enjoy!

Park Plaza Westminster Bridge Hotel

Dit hotel ligt op een fantastische locatie. Vlak naast de Big Ben, London Eye en The Houses of Parliament. Het interieur is strak, het uitzicht subliem. Heerlijk ontspannen hier.

Guoman Grosvenor Hotel

De lobby lijkt wel een balzaal, vergaderzalen zijn van koninklijk niveau! Dit Victoriaanse hotel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en dat zie je overal terug. Echte luxe!

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Londen
  • Alle transfers in Londen
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Het is ook mogelijk om per boot of trein naar Londen af te reizen. Floor kan deze optie in de offerte meenemen op basis van de door jou gewenste data, groepsgrootte, aankomst- en vertrektijden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Londen

3 dagen (2 nachten)