Barcelona
Genieten van de Catalaanse gastvrijheid en gastronomie

In wereldstad Barcelona gaan architectuur, historie, traditie, cultuur, strand, gastronomie en een bruisend nachtleven hand in hand. Het beste van zeven werelden, durven we wel te zeggen! Floor laat jou en je collega’s de veelzijdigheid van deze populaire Spaanse stad intens beleven tijdens een geweldige personeelsreis. Zet alle zintuigen op scherp en be prepared tijdens het reisprogramma dat Floor speciaal voor jullie heeft samengesteld!

Scooter tour

‘Ik heb een toe, toe, toeter, op mijn…’ juist: scooter! Jij en je collega’s gaan op avontuur en beleven de stad als een echte local. Deze culturele ontdekkingstocht kan niet zonder scooter. Waan je weer even zestien, met als belangrijke uitzondering dat je niet meer naar school crosst, maar door een metropool!

Tapas tour

Tapas: je kunt er eigenlijk niet níet van houden. Albondigas, patatas bravas en echte jamón Ibérico: jullie gaan genieten van de lekkerste Spaanse hapjes. Floor brengt je naar de tapasbarretjes die normaal gesproken een goed bewaard geheim blijven voor toeristen. Horen we daar een ‘Dos cervezas, por favor?’

Fietstocht

Je kunt een Nederlander wel uit Nederland halen, maar Nederland niet uit een Nederlander. Dus ook de boulevard, de heuvels en de romantische steegjes worden op zijn Hollands ontdekt: met de fiets! De schoonheid van de stad is straks geen geheim meer voor jullie.

Catamarantocht

Relax, jullie hebben het verdiend. Playlist aan en zonnebril op, want you’re on a boat! Tijdens deze twee uur durende zeiltocht langs de kust van Barcelona kun je genieten van zon, zee, strand en een prachtig uitzicht op de stad. Geen goede personeelsreis zonder een beetje allure, nietwaar?

Club Astoria

Je kunt Barcelona niet verlaten zonder een bezoek aan één van de hipste clubs van de stad. Club Astoria heeft alles in huis voor een te gekke avond uit. Als jij en je collega’s jullie beste moves meebrengen, weerhoudt niets jullie ervan dit een avond te maken die de boeken ingaat als ‘de beste avond ooit!’

Lunch bij Els 4 Gats

Restaurant Els 4 Gats ligt in de Gotische wijk Barri Gòtic. Hier kun je heerlijk dineren in een kleurrijk en kunstzinnig interieur. Het idee voor dit restaurant komt uit Parijs: een bistro met goed eten en nog betere pianomuziek. Een zeer geslaagd idee, wat ons betreft!

Lunch in restaurant La Gavina

Dit restaurant is gelegen aan zee, in een prachtig oud havengebouw. Hier kun je rekenen op een uitgebreide vismaaltijd. Vers gevangen, natuurlijk. Het restaurant krijgt ook zeeën aan complimenten over haar Paella, dus: waar wacht je nog op? Buen Provecho!

Tapasdiner

Geniet van de heerlijke Spaanse smaken. Niet alleen de gerechten zijn een lust voor het oog en de mond, de verschillende wijnen die voor je klaarstaan weten de smaakpapillen ook prettig te raken. Genieten van ‘tapas y vino’ is eigenlijk gewoon een avondvullend programma, toch?

Diner bij Club Astoria

Deze hippe club is een echte hotspot in Barcelona. En omdat een goed begin nog altijd het halve werk is, stellen we hier een diner voor waarna je de avond en nacht al dansend kunt voorzetten in deze trendy club!

Hotel Catalonia Ramblas

Dit 4-sterrenhotel is gevestigd in het voormalige kantoor van de krant La Vanguardia. Ontspan in de moderne kamers en geniet van het zwembad. Het hotel ligt, hoe kan het ook anders, aan de Ramblas. Dat noemen wij nog eens reizen in stijl!

Hotel Olivia Plaza

Dit moderne en hippe 4-sterrenhotel staat aan de Plaza de Catalunya, een groot en centraal plein in Barcelona. Het ligt naast de Ramblas, dus alles wat je wilt ligt op steenworp afstand. Een fantastische uitvalsbasis voor een memorabele personeelsreis!

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Barcelona
  • Alle transfers in Barcelona
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Barcelona

3 dagen (2 nachten)