Porto
Verken de gezellige straatjes van de stad en trek de ongerepte Portugese natuur in

Voel de rijke historie, proef de smaak van traditie en aanschouw de met nevel bedekte rivier. Porto biedt alles voor een heerlijke personeelsreis met collega’s. Floor neemt je mee op ontdekkingsreis door deze tweede grootste Portugese stad aan de Costa Verde.

Authentieke tramtour

Je gaat onder het genot van een goed glas port dwars door de stad in een ouderwetse tram: je bezoek aan Porto begint in stijl, maar bovenal: ontspannen.

Jeepsafari

Tijd voor actie! In de vallei van de Douro staan jeeps voor je klaar. On- en offroad cross je naar indrukwekkende uitzichtpunten over de nabijgelegen historische dorpjes.

Quinta Da Pacheca

Lever de autosleutels maar in, de wijn wordt aangerukt! De jeepsafari eindigt bij dit achttiende-eeuwse wijnhuis, waar je de verrukkelijkste wijnen gaat proeven. Floor zorgt uiteraard voor het vervoer terug!

Stadswandeling

De mooiste boekwinkel ter wereld, prachtige straatjes en steegjes en diverse monumentale plekken: we gaan aan de wandel! Onder begeleiding van een gids ontdek je het historische centrum van Porto.

Rabelo Boot

Deze traditionele boot gebruikte men vroeger om port te transporteren vanuit de Dourovallei naar het centrum van Porto. Je vaart dezelfde route, waar een goed glas port natuurlijk niet bij ontbreekt!

Lunch bij Chez Lapin

In dit typisch Portugese restaurant kijk je je ogen uit. De muren en plafonds hangen vol met gekke curiosa, wat kan afleiden van het heerlijke eten!

Lunch in Quinta Da Pacheca

In dit achttiende-eeuwse wijnhuis staat een buffet voor je klaar met regionale gerechten. Dompel je onder in een fantastisch culinair hoogstandje.

Diner in Casa da Música

In dit indrukwekkende en moderne concertgebouw in het centrum van Porto dineer je in stijl op de bovenste verdieping.

Diner bij Esplanada do Teleférico

Deze rooftop bar biedt een 360 graden uitzicht over Porto. Geniet hier van de lekkerste lokale tapas uit de regio.

Porto Palacio Congress & Spa Hotel

Wat een weelde! Dit luxueuze 5-sterren onderkomen is een heerlijke ontspannen plek om te vertoeven in Porto. Hoogtepuntje is een fantastisch dakterras met uitzicht over de stad.

Flores Village Hotel & Spa

Dit 4-sterrenhotel midden in het centrum van Porto bevindt zich in een achttiende-eeuws gebouw. Van binnen is het hotel modern ingericht en de service is geweldig!

"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten in Porto, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Porto
  • Alle transfers in Porto
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Porto

3 dagen (2 nachten)