Livingstone
Laat je betoveren door de prachtige natuur van Zambia

Beleef de grootse schoonheid van de Victoria Falls, de breedste waterval van Afrika, tijdens je 4-daagse reis naar Livingstone. Niet alleen krijg je de pracht en kracht van Zambia te zien, ook breng je een bezoek aan buurland Botswana. Laat je betoveren door dit geweldige reisprogramma.

Welkomstcruise over de Zambezi-rivier

Op je eerste avond in Livingstone ga je met de groep exclusief aan boord van een cruiseboot. Je vaart de Zambezi af en hebt een prachtig uitzicht over de Victoria Falls. Prepare to be amazed…

De Route van Livingstone

Ontdekkingsreiziger David Livingstone is de eerste blanke man die de watervallen heeft gezien en wereldkundig heeft gemaakt. Je treedt in zijn ‘vaar’sporen en legt in kano’s dezelfde indrukwekkende route af over de prachtige Zambezi.

Chobe Botswana

Vanuit Livingstone steek je per bus de grens over naar Botswana. Je gaat naar het Chobe National Park, waar je een fantastische safaritocht te wachten staat. In dit park leven de meeste olifanten van heel Afrika!

Lunch op de Zambezi-rivier

Reizen, genieten, oogstrelende aangezicht: het maakt hongerig! Tijdens de welkomstcruise staan er verschillende lekkernijen voor je klaar.

Lunch op een eiland

Middenin de Zambezi ligt een eiland, waar je een lunch staat te wachten op prachtig gedekte tafels. Op deze unieke locatie is het een kwestie van aanschuiven en opscheppen!

Lunch Mowana Safari Lodge

In een luxe resort in het Chobe National Park word je een uitgebreide lunch geserveerd.

Diner op het terras van het Royal Livingstone Hotel

Stel je voor: blik op de Zambezi, prachtige vergezichten en dan ook nog inspirerend gezelschap. Tijdens deze eerste avond dit stijlvolle hotel wordt de toon gezet voor je verblijf in Livingstone.

Diner aan de oever van de Zambezi

De beste stuurlui eten aan wal, zo ook jullie! Aan de oever van de Zambezi genieten jullie van een luxe, ontspannen diner.

Bush-bbq onder de sterren

Op een verrassingslocatie in de natuur organiseert Floor een grandioze barbecue om op gepaste manier afscheid te nemen van Livingstone. Via vuurfakkels word je naar de plek van het diner gebracht, waar een band je feestelijk verwelkomt. Ook brandt er een groot kampvuur, zodat je tot in de late uurtjes kunt napraten over de dagen in Zambia.

Royal Livingstone Hotel

Aan de oevers van de Zambezi ligt dit luxe 4-sterrenhotel, dat een spectaculair uitzicht biedt over de Victoria Falls. Zwembad, prachtige bungalows, geweldig restaurant: het is er allemaal.

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Zambia
  • Alle transfers in Zambia
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 3 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Livingstone

4 dagen (3 nachten)