Amsterdam
Op ontdekkingsreis in onze Nederlandse hoofdstad

Hippe industrieterreinen, pontjes en trams, wereldberoemde musea en overal echt goed eten. Het is dichterbij dan je denkt! Floor neemt je mee op personeelsreis naar Amsterdam. In de energieke, creatieve en altijd vernieuwende hoofdstad van Nederland wacht je een bruisend reisprogramma. Een beetje oud, een beetje nieuw, maar vooral: heel veel plezier voor jou en je collega’s. Floor heeft alles op alles gezet om een spectaculair programma voor je samen te stellen.

Segway Tour

Na een korte training stap je op de Segway. Even wennen, maar vermaak is gegarandeerd! Om hier een beeld bij te krijgen, check ‘Chimpanzee, riding on a segway’ op Youtube. Samen met een ervaren gids rijd je naar de leukste plekken van de stad. Je (avon)tour eindigt bij het IJ, de lunchlocatie.

NDSM-werf

Deze voormalige scheepswerf gelegen aan het IJ is de grootste culturele broedplaats van Amsterdam. Op deze artistieke hotspot werken 250 kunstenaars aan beeldende kunst, theater, film, media & architectuur. Een perfecte plek om een middag mensen te kijken, te ontspannen en te genieten van alle energie om je heen.

After Dinner Cruise

Natafelen en tegelijkertijd genieten van het uitzicht op de prachtige grachtengordel: klinkt te mooi om waar te zijn, maar is het zeker niet, dankzij de After Dinner Cruise. Zijn jullie uitgegeten, dan stap je dichtbij het restaurant aan boord. Sit back and relax: uitbuiken was nog nooit zo fijn.

Comedy workshop

Wie heeft er niet met buikpijn en tranen van het lachen op de bank gezeten tijdens een aflevering van de Lama’s, Comedy Central of een eindejaarsconferance? Tijd om je er ook zelf aan te wagen! Tijdens deze hilarische workshop ontwikkel je onder leiding van een ervaren komediant je cabareteske talent. Kijk je toch anders naar je collega’s.

Lunch in de IJ-kantine

Vanaf elke zitplaats in dit vrolijke en eigentijdse restaurant geniet je van een prachtig uitzicht over het IJ. Op de kaart vind je de echte klassiekers, met natuurlijk een Amsterdamse twist. Ze zijn tenslotte niet voor niets gevestigd in de buurt van die creatieve broedplaats, de NDSM-werf.

Diner bij Happyhappyjoyjoy

Tv-chef Julius Jaspers zag een uitdaging in smaakvolle Aziatische gerechten volgens het shared dining concept. Bij Happyhappyjoyjoy in Amsterdam-Oost kun je na de actieve dag genieten van een heerlijk meergangendiner bestaande uit kleine Aziatische gerechtjes. Uiteraard kun je hier een Japans biertje bij drinken!

Hotel Lloyd

Een eigentijds en vrijstaand monument uit 1921 waar je je bij binnenkomst al de koning te rijk voelt. Het echte Amsterdam op een heerlijke locatie. Het hotel is ingericht volgens de Dutch Design-tradities. Allure en historie in één maken het een ontzettend fijne plek. Je zult er vaak terug willen komen!

Met je collega's op stap in Amsterdam?
Neem contact op!
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Genoemde tours en activiteiten
  • Begeleiding bij de activiteiten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • 1 hotelovernachting

Deze prijs is exclusief vervoer naar Amsterdam. Floor kan deze optie in de offerte meenemen op basis van de door jou gewenste data, groepsgrootte en het type vervoermiddel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Amsterdam

2 dagen (1 nacht)