Reykjavik
Ga op avontuur met je collega’s en ontdek het natuurschoon van IJsland

Floor neemt je mee op personeelsreis naar IJsland. In ’s werelds meest Noordelijke hoofdstad, Reykjavik, ga je op geheel eigen wijze het land, de natuur(verschijnselen) en de gastronomie ontdekken. Dit land, ontstaan door vulkanische activiteit in de Atlantische oceaan, vormt een prachtig decor voor een memorabele incentivereis samen met collega’s.  Bekijk het programma dat Floor speciaal voor jullie heeft samengesteld!

Blue Lagoon

In deze sprookjesachtige omgeving geniet je van dit geothermische bad met een temperatuur van wel 39 graden. In dit betoverende landschap staat ontspanning voorop. Sit back and relax in dit bijzondere natuurverschijnsel.

Walvissen spotten

Floor regelt een luxe boot die jullie meeneemt, het wijde water op. Vanuit de oude haven van Reykjavik ga je op weg naar de perfecte plek om walvissen te bewonderen. Als het meezit, zie je er ook dolfijnen en bruinvissen. Dit vergeet je niet snel meer!

4x4 Super Jeeptocht

In jeeps ga je offroad en de bergen op: je klimt tot een hoogte van wel 900 meter. Een tocht an sich, maar te combineren met een ander avontuur: met een sneeuwmobile over gletsjer!

Snowmobile Safari

Krijg een adrenalinekick van een rit op de sneeuwscooter op IJslands één na grootste gletsjer! Uiteraard kun je ook gas terugnemen als je de wonderen van de IJslandse natuur goed wilt bekijken.

The Reykjavik Race

Je gaat strijden om de eer, terwijl je de hoofdstad van IJsland ontdekt. In (race)teams verken je Reykjavik en kom je op plekken die normaliter voor toeristen verborgen blijven. Ready. Set. Go!

Lunch bij Höfnin

Bij de oude haven van Reykjavik lunch je in een gerenoveerde vissershut. De chef van dit restaurant is lid van het Nationaal IJslands Culinair team, en werkt uitsluitend met verse zeeproducten.

Lunch bij het Gullfoss Restaurant

Traditionele IJslandse soep met lam, groente en brood, of gewoon een verse sandwich met verse, gerookte zalm. Wat je hier ook eet, naast de indrukwekkende Gullfoss waterval smaakt alles fantastisch!

Diner in Lækjarbrekka

Dit restaurant is gevestigd in een van de oudste huizen van Reykjavik, gebouwd in 1834. Lækjarbrekka is gespecialiseerd in de IJslandse keuken en biedt à la carte of een menu van de chef aan. En die chef, die snapt het wel!

Afscheidsdiner in restaurant Fiskfélagið

Om je vier dagen IJsland in stijl af te sluiten, krijg je een 4-gangendiner geserveerd, genaamd ‘Around Iceland’. Een aangename en smakelijke verrassing waarbij je nog een laatste ‘maal’ alle hoogtepunten beleeft.

Radisson Blu 1919 Hotel

Dit trendy hotel is gevestigd in een historisch gebouw midden in het centrum van Reykjavik. Stijlvolle, moderne kamers en een chique bar op een toplocatie. Wat wil je nog meer?  

Hotel Borg

Dit art-decohotel is het bekendste en tevens oudste hotel van Reykjavik. De woorden ‘warm’ en ‘chique’ beschrijven deze luxe verblijfplaats het beste.

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Reykjavik
  • Alle transfers in IJsland
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 3 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Reykjavik

4 dagen (3 nachten)