Wenen
Ontdek de pracht en praal van de Oostenrijkse hoofdstad

Floor neemt je mee naar Wenen, één van de mooiste culturele steden van Europa. Deze charmante reisbestemming staat in het bijzonder bekend om haar fijne kunsten, klassieke muziek en onschatbare historische architectuur. En niet te vergeten: ‘Apfelstrudel’! Dompel je samen met collega’s onder in de pracht en praal van de Oostenrijkse hoofdstad tijdens een personeelsreis!

Fiakers

Na aankomst in Wenen staan er typische Weense paardenkoetsen voor je klaar. De immer populaire en echte traditionele fiakers brengen je naar het hotel. Het is echt begonnen!

Hofburg Paleis

Tot 1918 vormde dit paleis de winterresidentie van de Habsburgse heersers van het Keizerrijk Oostenrijk. Je bezoekt het Hofburg Paleis, dat sinds 1945 de officiële verblijfplaats van de Bondspresident is.

Spaanse Rijschool

Zelfs als je niets met paarden hebt, is een bezoek aan de wereldberoemde Spaanse Rijschool van Wenen fantastisch! De naam van de school komt van de paarden die keizer Maximiliaan II in de 16e eeuw uit Spanje liet overkomen. Je krijgt uiteraard ook een prachtige kuur te zien.

Riesenrad

Vanuit dit gigantische reuzenrad heb je een onvergetelijk uitzicht over de stad Wenen. Het rad is gebouwd in 1897 ter ere van het gouden jubileum van de Oostenrijkse keizer Frans Jozef I en was tot 1985 zelfs het hoogste reuzenrad ter wereld!

Paleis Schönbrunn

Dit grote paleis is de vroegere zomerresidentie van de Habsburgers, een must see voor elke bezoeker van Wenen. Dit Unesco-erfgoed telt 1441 kamers! Je waant je even in een keizerlijke wereld als je de vertrekken verkent.

Apfelstrudelshow

In de ‘Hofbackstube’, de bakkerij van het Paleis, zie je hoe een echte Oostenrijkse apfelstrudel gemaakt dient te worden. En je gaat natuurlijk proeven. Maken ze in Wenen echt de lekkerste?

Lunch in Wirtshaus im Palais Kinsky

Dit restaurant heeft een mediterrane keuken met een Aziatisch tintje. Het is gevestigd in de gerenoveerde kamers van dit belangrijke, Weense barokpaleis en beschikt over een prachtige patio waar je kunt eten.

Lunch in restaurant Glacis Beisl

Dit restaurant ligt enigszins verborgen op de oude Weense stadsmuur. Het is een populaire eetgelegenheid met een innovatieve Weense keuken en een fantastische binnentuin.

Diner in het Beethovenhaus

Vlak buiten Wenen staat het huis waar Beethoven in 1817 heeft gewoond. Vandaag de dag is het een wijnhuis. Je kunt rekenen op een avond vol heerlijke wijnen, smakelijk eten en live muziek van Oostenrijkse bodem.

Diner in restaurant Eisvogel

Beleef een chique avond in dit prachtige restaurant, dat de traditionele keuken als uitgangspunt heeft. Je dineert in stijl en geniet van de meest heerlijke gerechten!

Radisson Blu Style Hotel

Verrassend modern temidden van de eeuwenoude schoonheid in de stad. Dit 5-sterrenhotel ligt op misschien wel de beste plek van Wenen. Dit hotel biedt stijl, klasse en comfort.

Hotel Sacher Wien

Dit 5-sterrenhotel opende zijn deuren in 1876. Je treft er waardevol antiek, elegante meubels en een beroemde collectie schilderijen. Hier slapen betekent dat je je je voor heel even  kunt onderdompelen in een keizerlijk bestaan.

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Rotterdam – Wenen
  • Alle transfers in Wenen
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wenen

3 dagen (2 nachten)