Keulen
Deze stad aan de Rijn zit vol avonturen voor jou en je collega's

Keulen staat bekend om haar kerken, kerstmarkten en Kölsch – lokaal gebrouwen bier. Floor laat jou en je collega’s tijdens een personeelsweekend of incentivereis zien wat deze oudste stad van Duitsland nog meer te bieden heeft. Op slechts 2 uur rijden vanaf Utrecht vind je de echte Deutsche Gemütlichkeit! Zeker in de wintermaanden is Keulen met z’n vele kerstmarkten een echte aanrader.

Walking actors

Op deze tocht ontmoet je historische figuren die het verleden van Keulen op bijzondere wijze tot leven brengen. Aan het eind van de tocht heeft Floor een heerlijk koud, typisch Duits biertje voor je klaarstaan.

Keulen underground

Tijdens deze ondergrondse tour word je meegenomen naar de plaatsen waar de schatten van Keulen verborgen liggen. 2000 jaar stadsgeschiedenis wordt aan het licht gebracht, dus er is meer dan genoeg te zien!

City thriller

Je kent het bordspel Cluedo vast wel. Deze middag vol adrenaline begint met de tekst “Er is een lichaam gevonden”. Aan jou om op te lossen wie, waar en waarom deze persoon vermoord is. Insert tune law and order.

Fietstocht

De geschiedenis van Keulen, vanaf de Romeinse tijd tot aan de Middeleeuwen, word je duidelijk tijdens deze fietstocht. Je bezoekt onder andere de Romaanse Sint-Gereonskerk, het Mediapark en het militaire Fort X.

Lunch bij Sions

Deze typisch Keulse bierbrouwerij is gevestigd in het oude stadsgedeelte. Je luncht hier met heerlijke sandwiches en uiteraard een huisgebrouwen biertje. Wat wil een mens nog meer?

Lunch bij restaurant Rheinterrassen

Een afscheid in stijl: je sluit je bezoek aan Keulen af in dit fraaie restaurant aan de Rijn. Het biedt een panoramisch uitzicht over de stad en de kathedraal, terwijl je geniet van een heerlijke lunch.

Diner in Brauhaus Früh am Dom

Terug in de tijd in deze grootste brouwerij in Keulen! De brouwerij met serieus goed restaurant, vormt het decor van je eerste diner in de stad.

Diner in Restaurant Osman

Geniet van dit diner op de dertigste (!) verdieping van de Keulse toren. Een magistraal uitzicht en fenomenale gerechten staan garant voor een heerlijke avond in dit hippe restaurant in het Mediapark.

Art’otel Cologne

Dit hotel ligt aan de rivier de Rijn in de oude binnenstad van Keulen en biedt een unieke en moderne inrichting en stijlvolle kamers. Een heerlijke plek om bij te komen van al dat eten & drinken in de stad!

Dorint Am Heumarkt

Dit 5-sterrenhotel heeft een fantastische ligging tussen de winkelstraten en de gezellige Heumarkt van Keulen. Modern, stijlvol en geweldige service: je wil er niet meer weg!

Op personeelsreis naar Keulen?
Neem contact op!
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Busretour Nederland – Keulen
  • Alle transfers in Keulen
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Deze prijs is op basis van een busreis. Indien je een ander vervoermiddel wenst, kan Floor deze optie in de offerte meenemen op basis van de door jou gewenste data, groepsgrootte en het type vervoermiddel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Keulen

3 dagen (2 nachten)