Praag
Bezoek samen met collega’s de gouden stad van Oost-Europa

Praag is een bestemming met ongekende mogelijkheden voor een gevarieerde personeelsreis, personeelsweekend of incentivereis. Een bezoek aan deze ‘gouden stad’ wordt gegarandeerd speciaal: het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Floor neemt je, na nog geen 2 uur vliegen, mee naar deze wereldplek vol charme, traditie en cultuur.

Welkomstwandeling

Een stad die zoveel te bieden heeft, moet in alle rust bekeken worden! Je begint daarom met een welkomstwandeling, waarbij je alle straatjes en steegjes ontdekt. 

Astronomical Tower

Dit astronomische uurwerk is het oudste werkende uurwerk van de wereld. Boven in de Middeleeuwse toren zul je een toost uitbrengen met champagne. Je reis is nu echt begonnen!

Fietstocht

Gewapend met een camera om foto’s te maken, strijd je in teams tegen elkaar onder leiding van een gids. Op deze actieve manier ontdek je als groep de verborgen plekjes van Praag. The battle is on!

Historische tramtocht

Vlakbij je hotel word je opgehaald door een historische tram. Onder het genot van een glaasje Becherovka (typisch Tsjechisch, typisch sterk) of een sapje brengt de tram je naar de mooiste plekjes waar je niet te voet of per auto kunt komen. Onder begeleiding van een traditionele accordeonist waan je je in oude tijden.

Praagse burcht

Deze burcht wordt ook wel het kasteel van Praag genoemd. Het omliggende burchtgebied is het grootste ter wereld. Onder begeleiding van een ervaren gids bezoek je de juwelen van dit gebied.

Bierrally

Op deze manier leer je niet alleen de stad beter kennen, maar kun je ook genieten van een bierproeverij. Door samen te werken met je team ontdek je elke keer een nieuwe locatie waar een authentiek Tsjechisch biertje voor je klaar staat.

Lunch in restaurant Kolkovna

Na een actieve ochtend staat er een heerlijke lunch voor je klaar. In dit restaurant, waar heerlijke lokale biertjes gecombineerd worden met bijzondere gastronomie, herleven oude tijden.

Lunch in restaurant Vojanuv Dvur

Dit oude bierhuis, nu een stijlvol restaurant, brengt je een traditionele Tsjechische lunch. Zowel binnen als buiten kun je genieten van koude drankjes en warme maaltijden.

Diner in restaurant U Supa

Floor belooft een avond vol folklore! Je traditioneel Tsjechische diner zal begeleid worden door de nodige muziek en dans. Eet rustig verder, voor je het weet, zit je er middenin!

Diner in restaurant No Stress

Ruim en licht decor, hartverwarmende en smaakvolle gerechten. Deze hippe hotspot is gevestigd in het oude gedeelte van de stad en de plek bij uitstek om met je groep te dineren.

Hotel Grandium Prague

Dit is een bijzonder en stijlvol 4-sterrenhotel dat midden in het centrum van Praag ligt. De kamers zijn licht en ruim en de service van een geweldig niveau.

Hotel Boutique Jalta

Dit 4-sterrenhotel is gevestigd in een prachtig gebouw en ligt dichtbij het centrum. Luxe, allure en een internationaal karakter sieren dit hotel, dat ook een geweldige service en eten biedt.

"The meeting in Prague was a big success! Frank and Ben were absolutely satisfied with all the arrangements: the hotel was perfect, also the meeting in the hotel, the taxis were in the time, the restaurants were great and the ballet was fantastic (their words!). All in all, it went really smooth and well organized, thanks!"
Astellas Pharma Europe
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Vliegretour Amsterdam – Praag
  • Alle transfers in Praag
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Gids voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunches en diners
  • 2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Praag

3 dagen (2 nachten)