Edinburgh
Onderga het Schotse leven in de bijzondere stad Edinburgh

In nog geen anderhalf uur vliegen brengt Floor jou en je collega’s naar een andere wereld. Tijdens deze bijzondere personeelsreis in Schotland ervaar je het leven van een echte Schotse ‘Lord’. De gehele stad Edinburgh staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en Floor zal je tijdens een te gekke reis laten zien waarom. Uiteraard kun je besluiten om het ultieme Schotse gerecht Haggis te proberen, maar die keuze is aan jullie. Floor doet hier geen uitspraken over. Maar één ding is zeker: het speciaal voor jullie samengestelde reisprogramma zal de nodige indruk maken!

Vintage Coach

Een vleugje old school en een bak nostalgie: bij het vliegveld word je opgewacht door een oude Schotse Vintage bus. Ride in style en laat je naar het centrum van de stad brengen, waar het avontuur verder gaat!

Calton Hill

Vanaf deze heuvel vol indrukwekkende bouwwerken heb je een prachtig uitzicht over de stad. Adem diep en take it all in! Kom je nog niet in de stemming? Floor helpt je een handje: om je helemaal in Schotse sferen te brengen, heeft Floor een traditionele doedelzakspeler klaarstaan.

Impuls Interactive

Kies je team: check. Game face on: check. Klaar voor de start: af! Tijdens deze competitie dwars door de stad strijd je in teams tegen elkaar. Met behulp van de nieuwste technologische snufjes strijd je tegen elkaar om het meest over de stad te weten te komen! May the odds be ever in your favour.

Wandeltocht

Een beetje competitie is niet verkeerd, maar op je dooie gemak een stad écht ontdekken is absoluut de moeite waard. Al wandelend bewonder je het middeleeuwse gedeelte van Edinburgh, terwijl oude verhalen de geesten van het verleden tot leven brengen.

Edinburgh Castle

Dit is volgens Floor een echte must see. In dit kasteel worden de Schotse kroonjuwelen bewaard. Het is gebouwd op een rots en biedt daardoor een spectaculair uitzicht over de stad.

Glenkinchie Distilleerderij

Ooit werd er illegaal gestookt, inmiddels gebeurt dit alles met instemming van alle lagen van de bevolking. Een typisch Schots product dat zeker een bezoek waard is! Na deze whiskyproeverij weet je straks alles over dit Schotse ‘levenswater’.

Lunch in de Dome

Voordat je ziet wat er op je bord ligt, kun je je ogen flink de kost geven in dit enorm indrukwekkende Gregoriaanse gebouw. Voorheen het financiële hart van het oude Edinburgh, nu de plek waar een culinaire hoogstandjes – even prachtig als het etablissement – worden bereid.

Lunchbuffet op Calton Hill

Nog na-neuriënd van de doedel-melodieën schuif je hier aan voor de lunch. Geniet van het prachtige uitzicht over Edinburgh onder het genot van een hapje en een drankje.

Diner in het Boat House Seafood restaurant

Gespecialiseerd in verrassende visgerechten, maar ook een ster in vlees. Een goed stukje lam of, voor de durfal, ‘haggis with neeps and tatties’. Juist! Met uitzicht op de indrukwekkende Forth Bridge zul je in dit restaurant gegarandeerd genieten.

Winton House

500 jaar heeft het geduurd om dit indrukwekkende kasteel te maken tot wat het vandaag de dag is. Je bent exclusief te gast in dit kasteel: een eigen galadiner voor jullie milords en miladies! Dat noemen we nog eens klasse en stijl.

Marriott Dalmahoy Country Club

Dit 4-sterrenhotel ligt op 12 kilometer van Edinburgh en bevindt zich in een park van duizend hectare groot. We beloofden dat je je als een echte Schotse lord zou voelen en dat komt hier zeker goed. Een verblijf in dit oude country house is een ervaring op zich.

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  •  Vliegretour Amsterdam – Edinburgh
  •  Alle transfers in Edinburgh
  •  Genoemde tours en activiteiten
  •  Gids voor de activiteiten
  •  Ontbijt, lunches en diners
  •  2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Edinburgh

3 dagen (2 nachten)