Dublin
Geniet samen met je collega’s van het Ierse landschap

Met zijn ruige en stoere landschap is Dublin de perfecte locatie voor een actieve personeelsreis. Even uitwaaien omgeven door indrukwekkende landschappen klinkt lang niet gek, toch? Floor daagt je uit om je grenzen te verleggen. Uiteraard is er ook alle tijd om te ontspannen, bezienswaardigheden te bezoeken en kennis te maken met de Ierse keuken. Aan het programma, dat Floor speciaal voor jullie heeft samengesteld, zal het in ieder geval niet liggen! Over het weer durft Floor niets te zeggen…

High Speed Rib Ride

Er is nog genoeg tijd om te ontspannen, dus we beginnen met een adrenalinestoot: je trapt af met een spectaculaire speedboottocht. Hiermee wordt de toon gezet voor je verblijf in Dublin. Durf je het aan?

Greyhound Races

Je maakt kennis met één van de populairste sporten van Ierland, hondenracen. Het is voor de Ieren de manier om hun kinderen kennis te laten maken met gokken! Floor heeft voor je geregeld dat je, na enige uitleg, ook zelf je geluk kunt beproeven. Place your bets, ladies en gentlemen.

Mountainbiketocht

Helm op en gaan: je crosst door het prachtige Ierse landschap op een mountainbike. We zeiden toch dat dit een actieve reis zou worden? Vergeet vooral niet om met enige regelmaat te stoppen en echt te genieten van het uitzicht.

Guinness Store House

Vraag: Hoe komt het Guinness bier aan zijn zwarte kleur? Wij weten het niet, maar jij wel, nadat je er alles over leert tijdens een bezoek aan de Guinness brouwerij! Na inspanning komt tenslotte ontspanning. Daar helpt een goede ‘stout’ je ongetwijfeld bij!

Sugar Loaf Mountain

In de categorie ‘dingen waarvan je nooit zou denken ze te doen’, biedt Floor een paar leuke opties! Ga je de Sugar Loaf Mountain op, dan neem je als groep deel aan niet-alledaagse activiteiten, zoals turfsteken en hurling. Ga er maar aan staan!

City Walk

Om meer van Dublin te zien, leek het Floor een goed idee er een wedstrijd van te maken. Dus: Wie is de beste ontdekkingsreiziger? In teams strijd je om deze eer en leer je Dublin op een unieke manier kennen.

BBQ-lunch

Van hard werken krijg je honger, en dus zal deze barbecue lunch in een Victoriaans country house extra goed smaken na je mountainbiketour.

Lunch in het Guinness Store house

Nog even discussiëren over waarom de kleur van het bier zwart is? Naast de Ierse speciaalbieren serveren ze hier ook een lekkere hap voor de lunch. Food for thought, kun je ook wel zeggen.

Diner op de MV Cill Airne

Je loopt de Dutch Bridge over en je oog valt op het boord van dit indrukwekkende, gerenoveerde trainingsschip. Daar dineer je in stijl, op een unieke locatie.

Diner in het BANG restaurant

Midden in de stad en in de hipste straat van Dublin staat restaurant BANG. Met meerdere nominaties voor beste chef volgens de Irish Restaurant Awards en een aanbeveling in de Michelin gids, kunnen we wel zeggen: hier eten is een belevenis!

The Gresham Dublin

Dit luxueuze 4-sterrenhotel uit 1817 is een van de beste hotels van de stad en heeft nog steeds veel van de klassieke rijkdom uit de 19e eeuw. De lobby en het pand hebben een authentieke allure. The Gresham ligt in het hart van Dublin.

Stephen’s Green Hotel

Het O’Callaghan Hotel kijkt uit over St. Stephen’s Green en beschikt over kamers die zijn ingericht met zachte rijke stoffen, kunstvoorwerpen en lichte houten meubels. In dit 4-sterrenhotel gaan historie en modern comfort hand in hand. Een heerlijk vooruitzicht!

"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
ASP4Net
"Het reisthema '100% Passie' werd dankzij Floor '100% Plezier'."
Loo van Eck
"Vanaf het eerste contact wist ik dat het een fantastische trip zou worden; we hebben genoten, alles was tot in de puntjes top geregeld! Floor Travels bedankt!"
Hoorne Vastgoed
"Voor de 3e maal op rij heeft Floor Travels de organisatie van ons bedrijfsweekend op zich genomen. We hebben in een zeer sfeervolle ambiance van een heerlijke barbecue en feestavond genoten. Geslapen in een erg comfortabel hotel, waarna iedereen heeft deelgenomen aan een dag met zeer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Niets dan positieve reacties. Floortravels: BEDANKT!!!"
Dieseko Group
"Het was helemaal super. Alles was inderdaad tot in de puntjes geregeld dus dank daarvoor. Het weer zat redelijk mee op een paar buitjes na maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten zijn zeer in de smaak gevallen. Top Floor!"
LESCO
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  •  Vliegretour Dublin – Amsterdam
  •  Alle transfers in Dublin
  •  Genoemde tours en activiteiten
  •  Gids voor de activiteiten
  •  Ontbijt, lunches en diners
  •  2 hotelovernachtingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dublin

3 dagen (2 nachten)