Maastricht
Reis af naar het zuiden van ons land en geniet van bourgondisch Limburg

We vertrekken naar het zonnige Zuiden! Heerlijk eten en drinken kun je bij uitstek in bourgondisch Maastricht. Het is niet voor niets een stad met een grote hoeveelheid sterrenrestaurants. Floor wil je tijdens dit personeelsweekend niet alleen de stad laten proeven, maar ook alle andere zintuigen op scherp zetten.

Vespatocht door Maastricht (en omgeving)

Niets is zo lekker als een stad ontdekken op een ouderwets scootertje. Stap op een originele Italiaanse Vespa en ontdek de pleinen, straten, steegjes en buitengebieden van het prachtige Maastricht.

Vlaaienworkshop in de Bisschopsmolen

Tiet voor vloai! Je gaat Limburgse vlaai bakken in de oudste draaiende watermolen van Nederland. De bakkers van de hier gevestigde ambachtelijke bakkerij leren je de fijne kneepjes van het vak.

Grotbiken

Bij de ingang van het mergelhuis daal je af naar 40 meter diepte. De laatste treden loop je af bij kaarslicht. Je ontvangt een aangepaste mountainbike en helm met koplamp. In een donker doolhof met smalle gangen, scherpe bochten en verrassende afdalingen is dit een fietstocht om nooit te vergeten.

Lunch in Hotel Beaumont

Het restaurant in dit hotel heeft dankzij een geweldig menu haar strepen absoluut verdiend. Hier genieten jullie van een heerlijke lunch met biologische en regionale producten.

Diner in L’Auberge van Château Neercanne

Aan de rand van Maastricht ligt Château Neercanne. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht op de baroktuinen en de Jekervallei. Je diner vindt plaats in een van de grotzalen of in een authentieke salon, die exclusief voor je groep is gereserveerd.

Vlaai voor thuis

Je gasten en jij ontvangen bij vertrek een heerlijke verse vlaai, zodat je thuis in stijl kunt nagenieten van een heerlijk weekend Maastricht. Je mag ’m delen met vrienden en familie, maar hij is lekker genoeg om ’m gewoon in je eentje op te eten.

Hotel Beaumont

Je verblijft in dit moderne 4-sterrenhotel, dat sinds 1912 is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Maastricht. Het ontbijt, de kamers en service zijn hoogstaand en hartverwarmend.

Op stap met collega's in Maastricht?
Neem contact op!
"Ons 10-jarig jubileumweekend was perfect geregeld en alle onderdelen in het programma waren top. Iedereen vond het zeer geslaagd. Floor bedankt!"
4Net Interactive
Offerte aanvragen

Bovenstaande prijs is inclusief:

  • Transfers naar activiteiten
  • Genoemde tours en activiteiten
  • Begeleiding voor de activiteiten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • 1 hotelovernachting

Deze prijs is exclusief vervoer naar Maastricht. Floor kan deze optie in de offerte meenemen op basis van de door jou gewenste data, groepsgrootte en het type vervoermiddel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Maastricht

2 dagen (1 nacht)